Assistentiewoningen

Ouder worden voor levensgenieters

Topzorg op maat, en dat in de meest trendy wijk van Antwerpen: welkom op woonzorgcampus Cadiz.

Ingebed in een innoverend nieuwbouwproject aan de waterkant met flats, winkels en restaurants bieden we u niet alleen een professionele zorg maar ook al het comfort van een hedendaagse woning aan.

Onze 48 assistentiewoningen (voorheen serviceflats genoemd) vormen een ideale oplossing voor levensgenieters die graag, net zoals thuis, hun volledige vrijheid behouden. U leeft er onafhankelijk maar kunt steeds rekenen op onze warme zorg en assistentie. We zijn immers de hele tijd vlakbij.

In Cadiz woont u in de levendige Cadixwijk, een wijk met een mix van nieuwe woonblokken en gerestaureerde historische pakhuizen. Winkels en openbaar vervoer liggen op wandelafstand van de woonzorgcampus  – net als de Schelde, het Kattendijk- of Kempisch dok, het historisch stadscentrum en het MAS. Blijft u liever dichterbij bij huis: Cadiz heeft ook een rustige binnentuin waarvan alle bewoners vrij gebruik kunnen maken.

Assistentiewoningen

Aansluitend aan  het woonzorgcentrum realiseert GZA Zorg en Wonen ook 48 erkende assistentiewoningen. Vroeger noemde men dit “serviceflats”: aangepaste individuele woningen voor ouderen vanaf (veelal) 65 jaar, die zich nog zelfstandig kunnen verplaatsen en hun leven en huishouden zelf organiseren. De woningen zijn zo ingericht dat u zo lang mogelijk zorgeloos en in alle comfort volledig zelfstandig kunt wonen en leven. Tegelijk biedt de nabijheid van het woonzorgcentrum heel wat extra voordelen. Zo kunt u als bewoner van een assistentiewoning rekenen op noodhulp (24 uur op 24 uur) of deelnemen aan bepaalde activiteiten van het woonzorgcentrum. U kiest zelf of u wilt deelnemen of van welke diensten dat u gebruik wenst te maken.
Woont u in een assistentiewoning maar heeft u na verloop van tijd toch meer zorg nodig? Dan krijgt u voorrang wanneer er een ruimte vrijkomt in het woonzorgcentrum Cadiz. Zo is zorg op maat altijd gegarandeerd.
De oplevering van de assistentiewoningen is gepland in juni 2017.

Meer informatie

Hebt u interesse in een ruimte in één van de 48 assistentiewoningen? Contacteer dan Geert Staelens, woonzorgmanager van Cadiz: 03 231 79 25 of gsm 0492 55 00 02.

De dagprijs voor een assistentiewoning varieert tussen € 49,00 en € 70,00 naargelang het type van de woning.