Het woonzorgcentrum

Woonzorgcentrum Cadiz is gelegen in de meest trendy wijk van Antwerpen, ingebed in een innoverend nieuwbouwproject aan de waterkant. De campus, vlak naast het groene Schengenplein, biedt een prachtig zicht op ’t Eilandje of op de binnentuin.

Woonzorgcentrum Cadiz telt 120 kamers. Het centrum is georganiseerd over drie verdiepingen bestaande uit zeven leefgroepen. Daar verblijven telkens elf tot achttien bewoners. Elke verdieping beschikt over badkamers met ligbaden met relaxatiefuncties en hedendaagse leefkamers met een zithoek en een uitgeruste keuken.

Elke éénpersoonskamer is voorzien van een goed uitgeruste badkamer met inloopdouche. Daarnaast zijn de kamers voorzien van een flatscreen tv met digitale ontvangst en bieden we met TV-Cadiz een eigen videokanaal, waarmee we bewoners op de hoogte houden van het reilen en zeilen op onze campus.

Via een integrale verzorgingsaanpak bieden we elke bewoner een veilige thuis. Woonzorgcentrum Cadiz biedt een ruim aanbod aan disciplines zoals verpleging, animatie, een logopedist en ergo- en kinesitherapeuten. Verder staan de medewerkers van de hoteldiensten in voor de netheid en hygiëne en zorgt het keukenteam voor gevarieerde en gezonde maaltijden.

Naast onze professionele zorgverleners, kunnen we elke dag opnieuw rekenen op de hulp van onze vrijwilligers om bewoners de extra aandacht en begeleiding te garanderen die ze verdienen.